Aduceti intr-o cratita mare pe foc mic laptele cu smantana la o temperatura de 74 c. Luati de pe foc si adaugati otetul. Amestecati 2 minute apoi puneti sarea si continuati inca 1 minut dupa care lasati deoparte 10 minute. Strecurati apoi printr-o strecuratoare fina sau tifon. Intr-o oala topiti untul si caliti ceapa cu sarea grunjoasa la foc mic 25-30 de minute (este important ca aceasta sa fie caramelizata). Puneti morcovul si mai caliti inca 5 minute. Adaugati usturoiul, cimbrul, amestecati si lasati inca 1 minut dupa care turnati zerul si supa de pui. Aduceti la o fierbere lenta dupa care puneti salata, ceapa verde, mararul, apoi asezonati cu piper si sare daca mai este nevoie. Dupa 8-10 minute stingeti supa. Optional serviti cu putina smantana.

Aduceti intr-o cratita mare pe foc mic laptele cu smantana la o temperatura de 74 c. Luati de pe foc si adaugati otetul. Amestecati 2 minute apoi puneti sarea si continuati inca 1 minut dupa care lasati deoparte 10 minute. Strecurati apoi printr-o strecuratoare fina sau tifon. Intr-o oala topiti untul si caliti ceapa cu sarea grunjoasa la foc mic 25-30 de minute (este important ca aceasta sa fie caramelizata). Puneti morcovul si mai caliti inca 5 minute. Adaugati usturoiul, cimbrul, amestecati si lasati inca 1 minut dupa care turnati zerul si supa de pui. Aduceti la o fierbere lenta dupa care puneti salata, ceapa verde, mararul, apoi asezonati cu piper si sare daca mai este nevoie. Dupa 8-10 minute stingeti supa. Optional serviti cu putina smantana. Cu aceasta ocazie ai obtinut si o branza care se numeste paneer si este delicioasa.