Detalii Chocolate lava
Aaaaahh!!!! cat e de bun!!!! Sa traiesti Adi Hadean!!!BUN, RAPID, DULCE, CIOCOLATOS!!! Iti vine sa nu te opresti da dai in diabet:))Se amesteca intr-un bol ouale cu zaharul si faina, bine, cu un tel, pana obtineti o smantana cremoasa.
Separat topiti ciocolata umpreuna cu untul.
Cand s-a racorit usor adaugati peste amestecul de oua, putin cate putin.
Turnati in formele pregatite in prealabil astfel:Decupati hartie de copt, pentru fiecare forma, atat cat sa-i acopere fundul. Ungeti formele cu unt atat fundul cat si peretii apoi tapetati cu zahar.
Puneti in fiecare aprox 3/4 din inaltimea formei.
Introduceti in cuptorul preincalzit, la 200 grade, pentru aproximativ 10-12 minute.
Intoarceti usor formele si rasturnati prajiturelele pe farfurioare.
Le serviti cu ce doriti. Eu am ales inghetata de vanilie si afine.
O consistenta umedalava curgatoare, inghetata.mmmmmrespectati intocmai cantitatile.eu nu am avut 400gr cioco si am pus 300 si nu este suficient.in tava a doua, am adaugat in mijloc cate un patratel de ciocolata cu lapte.
Nu am avut forme de aluminiu, am copt in doua ture. Prima in forme mici de tarte, a doua in tava de briose.