Intr-o tigaie punem la incins 50 ml ulei in care vom pune carnatul scos din membrana,amestecam,lasam sa-si schimbe culoarea si adaugam ceapa taiata marunt si ardeiul. Calim 2 minute si adaugam ouale. Amestecam totul si cand oul incepe sa se coaguleze oprim focul. Lasam la o parte si pregatim aluatul.

Cum spuneam,aluatul este simplu: faina,apa,drojdie si o lingura de ulei. Cind a crescut,il punem pe planseta infainata si sucim o foaie mai grosuta.

Peste foaia de aluat punem amestecul de cirnati cu ou.

Rulam si punem intr-o tava de cozonac,unde il lasam cam 15 min.la crescut.

Dupa ce a crescut,ungem cu ou batut si punem la cuptorul de dinainte incins cam 30-35 de min.

Cand este gata lasam sa se raceasca, feliem si servim langa o cana de lapte batut, asa cum am facut eu.

Este grozava, cu laptele rece de la frigider...il ador!Pofta buna!