Detalii Linguine Integrale cu Frunze de Sfecla Mangold
Tocam marunt usturoiul ardeiul iute si tulpinile de la frunzele de sfecla. Punem intr-un wok, la calit, usturoiul, ardeiul iute si uleiul de masline Dupa 3 minute adaugam tulpinile de sfecla si le calim 5 minute. Apoi adaugam frunzele pe care coacem tot 5 minute. Intre timp punem linginele la fiert. Dupa ce s-au fiert le strecuram pentru a le scurge de apa si le adaugam in wok. Punem deasupra sosul de soia si le mai coacem 2 minute. Radem parmezan pe deasupra si sunt gata pentru a fi servite. Pofta buna.
Tocam marunt usturoiul ardeiul iute si tulpinile de la frunzele de sfecla. Punem intr-un wok, la calit, usturoiul, ardeiul iute si uleiul de masline Dupa 3 minute adaugam tulpinile de sfecla si le calim 5 minute. Apoi adaugam frunzele pe care coacem tot 5 minute. Intre timp punem linginele la fiert. Dupa ce s-au fiert le strecuram pentru a le scurge de apa si le adaugam in wok. Punem deasupra sosul de soia si le mai coacem 2 minute. Radem parmezan pe deasupra si sunt gata pentru a fi servite. Pofta buna.