Curatam si spalam legumele. Curatam portocala a vif scotand doar supremele. Sfecla daca nu va place cruda o puteti coace la cuptor cam 50 de minute si apoi va fi curatata. Taiam legumele, sfecla felii, telina mai fin. Asezam intr-un bol sau pe o farfurie, rucola, andivele, sfecla, telina, bananele si portocalele. Amestecam uleiul cu sare, piper si sucul de portocala, adaugam mustarul si omogenizam. Stropim legumele su sosul obtinut. Servim ca antreu sau ca fel principal alaturi de paine prajita si branza. Pofta buna!Curatam si spalam legumele. Curatam portocala a vif scotand doar supremele. Sfecla daca nu va place cruda o puteti coace la cuptor cam 50 de minute si apoi va fi curatata. Taiam legumele, sfecla felii, telina mai fin. Asezam intr-un bol sau pe o farfurie, rucola, andivele, sfecla, telina, bananele si portocalele. Amestecam uleiul cu sare, piper si sucul de portocala, adaugam mustarul si omogenizam. Stropim legumele su sosul obtinut. Servim ca antreu sau ca fel principal alaturi de paine prajita si branza. Pofta buna! Sfecla rosie - detoxifierea ficatului, stimularea sistemului imunitar, ajutor in productia de globule rosii Andivele- depurative, stimuleaza secretia biliara, cu proprietati citostatice, bogate in vit. c, a si a complexului b, bogate in saruri minerale Rucola - eliminarea toxinelor si a radicalilor liberi, reduce efectul cancerigen al hormonilor estrogeni, bogata in vitamine a, c si k Telina - bogata in vitamine a, B1, B2, B6, c, contra hypertensiunii arteriale, anti-cancerigen, bogata in sodiu, magneziu, potasiu, acid folic, calciu Portocala si sucul sau - detoxifierea organelor interne, energizant contra oboselii, depurative Banana- energizant, bogata in hydrati de carbon, fosfor, fier, potasiu Ulei de samburi de struguri - puternici antioxidanti, amino-acizi, ingrijirea parului si al pielii