Bucata de carne se spala si se sterge cu un servet curat. Sarati si piperati cu moderatie pe toate partile. Frecati grasimea cu zahrul brun pana cand se absoarbe in ea, apoi puneti hreanul ras tot deasupra grasimii. Imbracati toata bucata de carne cu mustarul, daca este mai mult decat mai sus nu e bai. Cu un cutit precis marcati viitoarele filete de carne in grasime, dar sa nu fie taietura la mai mult de 1 cm in adacime. Daca aveti o forma termorezistenta cu capac puteti pune carnea in ea. Sau puteti folosi o punga speciala pt fripturi. Puneti vinul alb pe langa carne si daca este nevoie si lingura de ulei. Dati la cuptorul incins, doar cu focul de jos, timp de 30 minute la 220 c. Perforati punga din loc in loc si mai lasati in ca 20 minute, si cu focul de sus. Scoateti si feliati carnea. Asezati-o pe farfurii si o serviti cu ce garnitura doriti. Puteti folosi sosul lasat de carne sau puteti opta pt sosul bearnaise. Eu am servit carnea cu Conopida Gratinata si Sosul Bearnaise. Pofta buna!Bucata de carne se spala si se sterge cu un servet curat. Sarati si piperati cu moderatie pe toate partile. Frecati grasimea cu zahrul brun pana cand se absoarbe in ea, apoi puneti hreanul ras tot deasupra grasimii. Imbracati toata bucata de carne cu mustarul, daca este mai mult decat mai sus nu e bai. Cu un cutit precis marcati viitoarele filete de carne in grasime, dar sa nu fie taietura la mai mult de 1 cm in adacime. Daca aveti o forma termorezistenta cu capac puteti pune carnea in ea. Sau puteti folosi o punga speciala pt fripturi. Puneti vinul alb pe langa carne si daca este nevoie si lingura de ulei. Dati la cuptorul incins, doar cu focul de jos, timp de 30 minute la 220 c. Perforati punga din loc in loc si mai lasati in ca 20 minute, si cu focul de sus. Scoateti si feliati carnea. Asezati-o pe farfurii si o serviti cu ce garnitura doriti. Puteti folosi sosul lasat de carne sau puteti opta pt sosul bearnaise. Eu am servit carnea cu Conopida Gratinata si Sosul Bearnaise. Pofta buna!