Faina se amesteca cu amidonul si praful de copt, se adauga untul rece taiat bucatele si smantana amestecata cu zaharul, vanilia si coaja rasa de lamaie. Se imparte aluatul in 4, doua parti se pastreaza albe, intr-un se adauga colorantul rosu, in cealalta - cel verde. Se invelesc in folie alimentara si se dau la rece, 30 min. Eu am pus la congelator si s-a intepenit bine de tot si atunci am putut taia. Puteti pune ce culori vreti d-voastra. Se poate face si varianta cu o parte cacao si una ramane albaFaina se amesteca cu amidonul si praful de copt, se adauga untul rece taiat bucatele si smantana amestecata cu zaharul, vanilia si coaja rasa de lamaie. Se imparte aluatul in 4, doua parti se pastreaza albe, intr-un se adauga colorantul rosu, in cealalta - cel verde. Se invelesc in folie alimentara si se dau la rece, 30 min. Eu am pus la congelator si s-a intepenit bine de tot si atunci am putut taia. Puteti pune ce culori vreti d-voastra. Se poate face si varianta cu o parte cacao si una ramane alba