barbatii sunt innebuniti dupa asa ceva....

Se framanta aluatul cu mainile curate din faina, sare, drojdie apa calda si putin ulei de floarea soarelui pana se desprinde de peretii vasului.

Se acopera si se lasa la dospit.

Eu l-am facut dimineata si l-am lasat pana la ora 5 dupamasa. Din acest aluat vor iesi 2 pizza cca 40 cm diametru.

Se unge tava de pizza cu putin ulei de floarea soarelui. Se imparte aluatul in 2 si cu ajutorul mainii se intinde in tava de pizza lasandu-se marginile putin mai grosute.

Se apasa cu degetele. Se unge cu o lingurita cu pasta de tomate si se stropeste cu ulei de masline.

Se stropeste cu condimetele de bruschetta, cele provencaalse si cu amestec de ierburi italiene din belsug.

Se aseaza paprika (ardeiul) taiat fesii subtiri, salamul picant si apoi bucatile de cascaval.

Se aseaza si bucatile de mozarella.

Totul se mai stropeste cu ierburi italiene, praful de usturoi o lingurita plina si cu ulei de masline. Se da tava la cuptorul incalzit la foc mare (electric am eu) cca 20 minute la 260 grade. Pofta buna!