Imi place foarte mult aceasta ciorba am mancat-o pe la o multime de restaurante si fac si acasa de cateva ori pe an, cu ciorba de data asta este insa alta poveste ca reteta e diferita de ce faceam pana acum. A si fost cea mai buna ciorba de burta pe care am mancat-o vreodata meritul Inei careia ii multumesc pentru reteta care mi-a furat ochii, puteti sa vedeti reteta ei aici : http://www.retete/retete/9937/ciorba-de-burta.htmlPreparare : spalam bine burta si carnea si le punem la fiert impreuna cu legumele, adaugand de la inceput putina sare si boabele de piper si aproximativ 4 l de apa. Eu le-am fiert in oala sub presiune timp de 70 de minute de cand am inchis supapa. Strecuram apoi supa obtinuta si o punem din nou la fiert, adaugand burta taiata feliute si 1-2 foi de dafin. Dupa ce a clocotit cateva minute, adaugam usturoiul ( eu ca sa fie foarte fin in fac cu blenderul cu putina supa si iese ca o pasta fina ). Dupa ce am pus usturoiul cand incepe sa cocoteasca inchidem focul. Adaugam imediat ardeiul din otet taiat fasii subtiri ( ii da gust foarte bun si un aspect placut ) si o jumatate de morcov fiert dat pe razatoarea mica. Separat intr-un bol batem iaurtul cu galbenusurile si le adaugam in ciorba cand aceasta s-a racorit sa nu se adune si sa formeze flocoane. Mai dregem cu sare si punem 1-2 linguri de otet in care am murat ardeii iuti ( daca aveti asa ceva la indemana ) si turnam peste 2 linguri de ulei in care am calit cateva minute morcov crud dat pe razatoare, ii da o culoare nemaipomenita ciorbei de burta, ma bucur de acesat tips culinar descoperit . Se serveste calda cu o bucata buna de paine si cu ardei iute, pentru iubitorii acestui fel de mancare este un rasfat de fiecare data, daca o sa testati aceasta reteta sigur rasfatul va fi mare A fost execelenta, eu am adaugat si leustean maruntit in farfurie dar va prezint varianta clasica fara leustean.1. am pus pe langa obisnuitul os de vita cu carne la fiert si un piciorus de porc ( din cele ce se pun la fiert pentru piftie ) 2. am pus iaurt gras la sfarsit in loc de smantama, e o ciorba destul de consistenta si asa si iese excelenta si 3. la sfarsit ca sa ii dau putina culoare am pus peste 2 linguri de ulei in care am calit morcov ras si a iesit portocaliu .