Intr-un castron se freaca margarina cu nuca de cocos. Se incalzeste cuptorul la foc mediu. Faina se cerne impreuna cu praful de copt si se pune peste margarina impreuna cu zaharul si ouale. Se amesteca pana se omogenizeaza. La sfarsit se pune si laptele care se amesteca pana se incorporeaza. (Nu va speriati ca este asa lichid aluatul, nu-i mai trebuie faina). Compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt sau ulei si tapetata cu faina. Prajitura este gata in aproximativ 40 de minute cand incepe sa capete o culoare aurie. Se taie rece. Glazura: -topim o ciocolata si punem peste prajituraIntr-un castron se freaca margarina cu nuca de cocos. Se incalzeste cuptorul la foc mediu. Faina se cerne impreuna cu praful de copt si se pune peste margarina impreuna cu zaharul si ouale. Se amesteca pana se omogenizeaza. La sfarsit se pune si laptele care se amesteca pana se incorporeaza. (Nu va speriati ca este asa lichid aluatul, nu-i mai trebuie faina). Compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt sau ulei si tapetata cu faina. Prajitura este gata in aproximativ 40 de minute cand incepe sa capete o culoare aurie. Se taie rece. Glazura: -topim o ciocolata si punem peste prajitura