Amestecati napolitanele zdrobite cu zaharul brun, untul topit si racit, intr-un bol. Turnati compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt (32 x 22 cm), nivelati si presati bine. Dati la cuptorul preancalzit pentru circa 8- 10 min, la 180 grade sau pana cand incepe sa prinda putina crusta deasupra si sa se rumeneasca usor. Intre timp, pregatiti toppingul: puneti la foc mediu, untul si zaharul brun, lasati sa fiarba 1 min, amestecand continuu, pana ce zaharul este complet dizolvat. Turnati caramelul fierbinte, repartizandu-l uniform peste crusta din tava. Dati din nou la cuptor pentru inca 10 min. Scoateti tava pe un gratar, presarati imediat fulgii de ciocolata, lasati-i putin sa se topeasca, apoi intindeti repede ciocolata pe toata suprafata. Repartizati uniform nuca prajita peste stratul de ciocolata inca neanchegat, astfel incat aceasta sa adere bine la ciocolata. Lasati toffee-ul in tava sa se raceasca complet. Taiati in bucatele. Serviti cu mare atentie pentru ca toffee-ul are o textura mai dura din cauza caramelului intarit.

Amestecati napolitanele zdrobite cu zaharul brun, untul topit si racit, intr-un bol. Turnati compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt (32 x 22 cm), nivelati si presati bine. Dati la cuptorul preancalzit pentru circa 8- 10 min, la 180 grade sau pana cand incepe sa prinda putina crusta deasupra si sa se rumeneasca usor. Intre timp, pregatiti toppingul: puneti la foc mediu, untul si zaharul brun, lasati sa fiarba 1 min, amestecand continuu, pana ce zaharul este complet dizolvat. Turnati caramelul fierbinte, repartizandu-l uniform peste crusta din tava. Dati din nou la cuptor pentru inca 10 min. Scoateti tava pe un gratar, presarati imediat fulgii de ciocolata, lasati-i putin sa se topeasca, apoi intindeti repede ciocolata pe toata suprafata. Repartizati uniform nuca prajita peste stratul de ciocolata inca neanchegat, astfel incat aceasta sa adere bine la ciocolata. Lasati toffee-ul in tava sa se raceasca complet. Taiati in bucatele. Serviti cu mare atentie pentru ca toffee-ul are o textura mai dura din cauza caramelului intarit.