Fierbeti cartofii partial (pe 3 sferturi, ar trebui sa fie usor nefacuti). Scurgeti-i si puneti-i intr-un vas pentru cuptor. Separat amestecati untul topit cu zeama de lamaie, mararul si sare si piper dupa gust. Ungeti cartofii cu acest suc. Dati la cuptor pentru 5 minute, la 180 de grade. (se rumenesc un pic). Intre timp, pregatiti somonul. Condimentati-l cu sare si piper si infasurati-l in feliile de prosciutto. Puneti-l deasupra cartofilor si dati inapoi la cuptor pentru 15-20 de minute sau pana cand pestele e facut si prosciutto capata o culoare aurie. Daca nu va place mararul, il puteti inlocui cu busuioc sau tarhon.

Fierbeti cartofii partial (pe 3 sferturi, ar trebui sa fie usor nefacuti). Scurgeti-i si puneti-i intr-un vas pentru cuptor. Separat amestecati untul topit cu zeama de lamaie, mararul si sare si piper dupa gust. Ungeti cartofii cu acest suc. Dati la cuptor pentru 5 minute, la 180 de grade. (se rumenesc un pic). Intre timp, pregatiti somonul. Condimentati-l cu sare si piper si infasurati-l in feliile de prosciutto. Puneti-l deasupra cartofilor si dati inapoi la cuptor pentru 15-20 de minute sau pana cand pestele e facut si prosciutto capata o culoare aurie. Daca nu va place mararul, il puteti inlocui cu busuioc sau tarhon.