Taiati urzicile marunt apoi puneti-le intr-un bol. Recomand sa folositi o manusa de unica folosinta in timp ce le taiati. Turnati sucul de lamaie, amestecati bine si lasati deoparte 15-20 de minute. Intre timp pregatiti restul de ingrediente. Taiati spanacul dupa plac apoi lasati deoparte. Intr-un bol amestecati mustarul Dijon, uleiurile, siropul de artar, usturoi si asezonati dupa gust. Prajiti semintele de floarea soarelui dupa plac si sfarmati feta. Cand cele 15-20 de minute au trecut puneti spanacul peste urzici, dressing-ul si feta. Amestecati bine apoi portionati. Imprastiati deasupra arpagic, seminte de floarea soarelui si polen.

Taiati urzicile marunt apoi puneti-le intr-un bol. Recomand sa folositi o manusa de unica folosinta in timp ce le taiati. Turnati sucul de lamaie, amestecati bine si lasati deoparte 15-20 de minute. Intre timp pregatiti restul de ingrediente. Taiati spanacul dupa plac apoi lasati deoparte. Intr-un bol amestecati mustarul Dijon, uleiurile, siropul de artar, usturoi si asezonati dupa gust. Prajiti semintele de floarea soarelui dupa plac si sfarmati feta. Cand cele 15-20 de minute au trecut puneti spanacul peste urzici, dressing-ul si feta. Amestecati bine apoi portionati. Imprastiati deasupra arpagic, seminte de floarea soarelui si polen. Daca sunteti pregatite pentru o salata de primavara de detoxifiere nutritiva, satioasa si maiales sanatoasa atunci va prezint aceasta reteta care imi place foarte mult. Ajustati cantitatiile dupa plac iar daca nu folositi polen in dieta dumneavoastra sau sunteti alergici puteti sa lasati deoparte.