Se amesteca toate ingredientele uscate (faina, zahar, cacao, praf de copt, coaja de portocala si scortisoara) si se adauga incet si amestecind cu o lingura laptele. Atentie la cacao care tinde sa formeze cocoloase daca nu ati trecut-o prin sita inainte. Tapetam tava si varsam compozitia apoi introducem tava in cuptorul deja incalzit si coacem la 170 c cca 30-40 minuti. Nu trebuie sa se usuce prea mult, rezulta o prajitura cremoasa. Eu am copt intr-o tava cu gaura in mijloc pentru ca imi era frica sa nu ramina cruda in mijloc =)) . Taiati prajitura numai cind s-a racit, este moale, cremoasa chiar.

Se amesteca toate ingredientele uscate (faina, zahar, cacao, praf de copt, coaja de portocala si scortisoara) si se adauga incet si amestecind cu o lingura laptele. Atentie la cacao care tinde sa formeze cocoloase daca nu ati trecut-o prin sita inainte. Tapetam tava si varsam compozitia apoi introducem tava in cuptorul deja incalzit si coacem la 170 c cca 30-40 minuti. Nu trebuie sa se usuce prea mult, rezulta o prajitura cremoasa. Eu am copt intr-o tava cu gaura in mijloc pentru ca imi era frica sa nu ramina cruda in mijloc =)) . Taiati prajitura numai cind s-a racit, este moale, cremoasa chiar. Am scris reteta originala si in paranteze modificarile mele, caci am actualizat-o totusi.