la iarna in 5 minute aveti ciorbica gataSe curata fasolea se taie bucatele .

Morcovul se taie rondele subtiriCeapa se curata si se taie pestisori.

Ardeiul se taie cubulete.

Frunzele de patrunjel si telina se toaca maruntRosiile se taie feliuteSe pune ulei intr-o oala se pune un rand de fasole dupa care se pune morcov,ardei,ceapa,rosii,patrunjel verde si frunze de telina,sare si din nou se repeta operatiune pana la final.

Se pune oala pe foc la foc potirvit fara apa si cu capac aproximativ 1 ora.

La final se pun in borcan se pune aspirina sau conservant se pune capacul si se pun la dunt intr-o oala cu apa si se acopera borcanele cu o carpa se duntulesc 20-25 minute dupa care se lasa in oala pana se racesc.

Daca am primit fasole din tara,era si pacat sa ratez ocazia.

La iarna este o mancare si de post si usoara si rapidaDin cantitatile de mai sus vor iesi 6-7 borcane de 800g