de obicei faceam brocoli cu paste,dar am zis sa mai schimb....am cerut cate o parere pe ici pe colo si m-am hotaratamestecam toate ingredientele pt aluat (aveti grija ca sarea sa nu ajunga in contact direct cu drojdia pentru ca nu mai creste aluatul),apoi framantam bine si lasam la dospit cca 60 min.intre timp curatam si spalam buchetelele de brocolli si le punem la fiert in apa cu sare. Cand sunt aproape fierte punem intr-o tigaie cateii de usturoi curatati(intregi) cu un strop de ulei si ii lasam sa prinda putina culoare dupa care adaugam carnatul(ii dam pielea jos).lasam cateva minute,apoi adaugam brocolli scurs de apa si ii saltam putin,apoi dam deoparte.

Cand e crescut luam aluatul si intindem o foaie destul de larga, o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si lasam bordurile sa cada afara;punem umplutura,o nivelam si tragem bordurile spre mijlocul placintei unde o inchidem.dam la cuptorul preincalzit la 200 timp de 30 de min.