Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat omogen. Se intinde o foie de 1, 5 cm grosime si se taie in formele dorite. Aluatul e modelabil, prin urmare se pot face niste bilute mai plate si in mana (cum am facut eu). Se coc la 160 de grade c, timp de 8-10 minute. Se scot din tava dupa ce s-au racit (sunt foarte sfaramiciosi cat sunt fierbinti). Decorare: Se pot decora cu orice glazura. Eu am decorat cativa cu ciocolata pe care am topit-o in prealabil si cativa i-am lasat simpli.

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat omogen. Se intinde o foie de 1, 5 cm grosime si se taie in formele dorite. Aluatul e modelabil, prin urmare se pot face niste bilute mai plate si in mana (cum am facut eu). Se coc la 160 de grade c, timp de 8-10 minute. Se scot din tava dupa ce s-au racit (sunt foarte sfaramiciosi cat sunt fierbinti). Decorare: Se pot decora cu orice glazura. Eu am decorat cativa cu ciocolata pe care am topit-o in prealabil si cativa i-am lasat simpli. Din ingredientele mentionate ies 24 de biscuiti.