Carnea de pasare ramane totusi preferata mea.

Pieptul de pui taiat felii mari (cat sa se poata umple) si carnea tocata se condimenteaza si se lasa la frigider.

Morcovii se curata si se taie rondele.

Ciupercile se curata,se spala si se taie felii mai mari.

Pe feliile de piept de pui se pune carnea tocata si se inchid precum o carte.

Pentru siguranta le-am prins cu scobitoare la capat,dar s-a dovedit ca nu era nevoie.

Intr-un vas de yena se pune putin ulei,se aseaza bucatile de piept,carnatii si deasupra rondele de morcov.

Se pune supa de pui cat sa fie acoperite bine. Se dau la cuptorul incins cam 30 de minute.

Cand carnea este facuta de jumatate,se adauga si ciupercile.

Cand este aproape gata amestecam putina smantana(3 linguri) cu putin amidon si turnam in tava peste sos.

Presaram verdeata si gata,punem alaturi o garnitura(eu am facut piure de cartofi) si ....pofta sa avem,ca de buuuuuuun nu mai vorbesc.