Cartofii se curata si se pun intregi la fiert.

Se lasa la fiert pana intra furculita in ei(nu foarte bine).

Pieptul de pui se taie in 2 si fiecare bucata pe jumatate dar nu pana la baza.

Se bate fiecare bucata pusa inre folie alimentara pana se subtiaza,dar sa nu se rupa.

Bucatile se sareaza si se pipereaza.

Pe fiecare bucata se pun pe lungime fasii de morcov fiert,sunca,cascaval,sferturi de ou,ardei si se ruleaza cat mai strans.

Fiecare rulada se infasoara cat mai strans cu o ata de bucatarie si se pun intr-o tava unsa cu ulei.

Printre rulade se aseaza cartofii intregi,se sareaza,se pipereaza,se pune rosmarinul si se presara boiaua dulce.

Se adauga 2-3 lg de ulei si putina apa si se dau la cuptor pana se rumenesc.

Rulada se taie felii si se srveste calda alaturi de cartofi.