Se pun galbenusurile intr-un castron cu zaharul,se amesteca bine,cand zaharul s-a topit,adaugam faina,apoi laptele,putin cate putin si vanilia. Punem compozitia intr-o cratita de teflon,adaugam coaja de lamaie, nu rasa,intreaga si lasam sa fiarba,la foc potrivit catre mic, amestecand cu lingura. Cand compozitia s-a ingrosat,dam deoparte,scoatem coaja de lamaie si adugam untul, apoi lasam crema sa se raceasca . Inainte sau dupa ce s-a racit,impartim in doua crema si o parte o amestecam cu cateva lniguri de cacao. Cand s-a racit crema, preparam zuppa inglese, in modul urmator: insiropam (eventual stropim) piscoturile (sau pandispanul), facem un strat intr-o forma in care dorim sa-l lasam la frigider, deasupra punem un strat de crema, apoi alt strat de piscoturi + strat de crema de cacao+ piscoturi ca ultimul strat. Piscoturile nu trebuiesc insiropate prea mult. Putem sa le stropim sau sa le dam deasupra cu pensula inmuiata in lichiorul care folosim . Cand am terminat, punem in frigider, cateva ore (minim 4-5 ore), inainte de a servi. Rasturnam forma pe o farfurie iar apoi taiem si servim daca dorim si cu frisca deasupra. Se pot face si mono portii, in cupe mai mari (largi), lasand ultimul strat cu crema. Daca dorim putem face doar cu un singur fel de crema.