Detalii Prajitura cu Fructe si Crusta Crocanta
-amestecam ouale cu zaharul pina se umfla, devine spumos, adaugam untul si mai mixam pina se incorporeaza bine, apoi varsam laptele si amestecam -acum adaugam faina trecuta prin ciur si apoi amestecata cu praful de copt si amestecam totul cu o lingura - punem in tava hirtia de copt pe care mai intii am umezit-o apoi am strins-o in pumn sa sa elimine apa in exces si am sters-o cu o cirpa /stergar de bucatarie, in felul asta se aseaza perfect in taca oricare ar fi forma ei - varsam compozitia de mai sus in tava cu hirtia de copt si asezam deasupra fructele. - separat amestecam faina cu zaharul si untul pina obtinem un aluat (ii) nisipos, bucatele de aluat, nu trebuie framintat - peste tava cu aluatul si fructele presaram acest aluat ii care se va transforma in crusta crocanta - coacem in cuptorul deja incalzit la 190 c pentru cca 35-40 min pentru o tava de dimensiunea 30*23 cm-amestecam ouale cu zaharul pina se umfla, devine spumos, adaugam untul si mai mixam pina se incorporeaza bine, apoi varsam laptele si amestecam -acum adaugam faina trecuta prin ciur si apoi amestecata cu praful de copt si amestecam totul cu o lingura - punem in tava hirtia de copt pe care mai intii am umezit-o apoi am strins-o in pumn sa sa elimine apa in exces si am sters-o cu o cirpa /stergar de bucatarie, in felul asta se aseaza perfect in taca oricare ar fi forma ei - varsam compozitia de mai sus in tava cu hirtia de copt si asezam deasupra fructele. - separat amestecam faina cu zaharul si untul pina obtinem un aluat (ii) nisipos, bucatele de aluat, nu trebuie framintat - peste tava cu aluatul si fructele presaram acest aluat ii care se va transforma in crusta crocanta - coacem in cuptorul deja incalzit la 190 c pentru cca 35-40 min pentru o tava de dimensiunea 30*23 cmNota: daca folositi zahar brun pentru crusta efectul optic va fi mai mare