Crema: Puneti la bain- marie zaharul, zaharul vanilat, ouale, untul, alunele si fierbeti totul pe aburi timp de 8- 10 min, amestecand continuu sau pana obtineti o compozitie ingrosata. Dati deoparte, adaugati ciocolata rasa, amestecati energic pana cand ciocolata e complet topita si lasati in asteptare. Udati 3 prosoape curate de bucatarie, apoi stoarceti-le foarte bine. Asezati un prosop umed, intins, pe planul de lucru; puneti o foaie de napolitana, acoperiti cu alt prosop umed, iar foaie de napolitana si iar prosop umed. Lasati foile de napolitane sa se inmoaie (maxim 5- 10 min) pana cand devin maleabile (daca absorb prea multa apa se vor dezintegra; verificati frecvent cat de flexibile au devenit). Taiati in doua foile de napolitana, pe lungime si ungeti uniform, fiecare bucata cu din crema. Rulati-le pe rand sub forma de sul, cat mai strans si dati la rece pentru cel putin 30 min. Taiati rulourile in bucati de 4-5 cm lungime. Separat, topiti pe baie de aburi, ciocolata impreuna cu uleiul, amestecand continuu, pana devin omogene. Inmuiati capetele mini- rulourilor in ciocolata topita si asezati-le pe un gratar sau intr-o tava tapetata cu hartie de copt pana ce ciocolata nu mai curge. Dati la congelator, pentru 15- 20 min sau puneti in frigider pana se intareste bine glazura.

Crema: Puneti la bain- marie zaharul, zaharul vanilat, ouale, untul, alunele si fierbeti totul pe aburi timp de 8- 10 min, amestecand continuu sau pana obtineti o compozitie ingrosata. Dati deoparte, adaugati ciocolata rasa, amestecati energic pana cand ciocolata e complet topita si lasati in asteptare. Udati 3 prosoape curate de bucatarie, apoi stoarceti-le foarte bine. Asezati un prosop umed, intins, pe planul de lucru; puneti o foaie de napolitana, acoperiti cu alt prosop umed, iar foaie de napolitana si iar prosop umed. Lasati foile de napolitane sa se inmoaie (maxim 5- 10 min) pana cand devin maleabile (daca absorb prea multa apa se vor dezintegra; verificati frecvent cat de flexibile au devenit). Taiati in doua foile de napolitana, pe lungime si ungeti uniform, fiecare bucata cu din crema. Rulati-le pe rand sub forma de sul, cat mai strans si dati la rece pentru cel putin 30 min. Taiati rulourile in bucati de 4-5 cm lungime. Separat, topiti pe baie de aburi, ciocolata impreuna cu uleiul, amestecand continuu, pana devin omogene. Inmuiati capetele mini- rulourilor in ciocolata topita si asezati-le pe un gratar sau intr-o tava tapetata cu hartie de copt pana ce ciocolata nu mai curge. Dati la congelator, pentru 15- 20 min sau puneti in frigider pana se intareste bine glazura. Puteti sa le pastrati pana la 1 saptamana, in loc racoros, intr-o cutie inchisa cu capac.