Detalii Penne Rigate cu Piept de Pui si Ciuperci, la Cuptor
Pieptul de pui se taie felii subtiri si se pune la prajit in 5 linguri de ulei de masline. Dupa cateva minute in care carnea s-a prajit, se adauga ciupercile. Adaugam putina sare si putin piper si le lasam pt 2-3 minute sa se prajeasca-fiarba, impreuna. Intre timp putem curata si taia felii ardeii, rosu si galben. Dupa ce carnea si ciupercile, s-au prajit frumos, adaugam ardeii. Taiem ceapa, dar nu foarte marunt si o amestecam cu celelalte ingrediente din tigaie. Taiem si tija de sedano si o punem in tigaie. Punem apa cat sa le cuprinda pe toate si le lasam la fiert. Dupa 5 minute adaugam foile de dafin, punem capacul pe tigaie si lasam sa fiarba totul, pana apa, scade. Dupa ce a scazut apa, adaugam 200ml panna da cucina. Amestecam si lasam sa fiarba pt 1-2 minute, dupa care stingem focul si ne ocupam de paste. Asadar, punem apa la fiert, iar cand a inceput sa dea in clocot, punem pastele si le lasam sa fiarba conform instructiunilor de pe ambalaj. Odata fierte pastele, le strecuram si le punem intr-o tava termoizolanta. Punem peste paste, sosul. Iar deasupra presaram, formaggio. Dam tava la cuptor pentru 30 minute. Se servesc calde cu o salata de druditati, pe langa .... pofta buna!Pieptul de pui se taie felii subtiri si se pune la prajit in 5 linguri de ulei de masline. Dupa cateva minute in care carnea s-a prajit, se adauga ciupercile. Adaugam putina sare si putin piper si le lasam pt 2-3 minute sa se prajeasca-fiarba, impreuna. Intre timp putem curata si taia felii ardeii, rosu si galben. Dupa ce carnea si ciupercile, s-au prajit frumos, adaugam ardeii. Taiem ceapa, dar nu foarte marunt si o amestecam cu celelalte ingrediente din tigaie. Taiem si tija de sedano si o punem in tigaie. Punem apa cat sa le cuprinda pe toate si le lasam la fiert. Dupa 5 minute adaugam foile de dafin, punem capacul pe tigaie si lasam sa fiarba totul, pana apa, scade. Dupa ce a scazut apa, adaugam 200ml panna da cucina. Amestecam si lasam sa fiarba pt 1-2 minute, dupa care stingem focul si ne ocupam de paste. Asadar, punem apa la fiert, iar cand a inceput sa dea in clocot, punem pastele si le lasam sa fiarba conform instructiunilor de pe ambalaj. Odata fierte pastele, le strecuram si le punem intr-o tava termoizolanta. Punem peste paste, sosul. Iar deasupra presaram, formaggio. Dam tava la cuptor pentru 30 minute. Se servesc calde cu o salata de druditati, pe langa .... pofta buna!