Se rade dovleacul pe razatoare si se pune la scurs, dupa care se stoarce cu mainile sa nu aibe multa zeama, eu am avut dovleac congelat. Intr-un castron se amesteca ingredientele uscate si in altul cele ude. Dupa care se amesteca cele doua compozitii si la urma se adauga dovleacul. Se pun in forme de muffinsuri si se coc la foc mic pt 30 min. Se face testul cu scobitoarea sa fim siguri ca sunt copti. Din aceasta compozitie au iesit 24 buc si am folosit ca masura o cana de 250 ml. plina ochi. Sunt deliciosi pentru cei carora le place dovleacul.

Se rade dovleacul pe razatoare si se pune la scurs, dupa care se stoarce cu mainile sa nu aibe multa zeama, eu am avut dovleac congelat. Intr-un castron se amesteca ingredientele uscate si in altul cele ude. Dupa care se amesteca cele doua compozitii si la urma se adauga dovleacul. Se pun in forme de muffinsuri si se coc la foc mic pt 30 min. Se face testul cu scobitoarea sa fim siguri ca sunt copti. Din aceasta compozitie au iesit 24 buc si am folosit ca masura o cana de 250 ml. plina ochi. Sunt deliciosi pentru cei carora le place dovleacul.