1. Spalam bine aripile de pui. Turnam intr-o oala o cantitate potrivita de apa rece in care introducem aripile si le punem la fiert. Cand apa da in clocot, le mai tinem la fiert inca cateva minute. Le scoatem din apa fiarta si le spalam cu apa calda de cateva ori pentru a elimina cheagurile de sange. 2. Incingem o tigaie si turnam putin ulei. Punem aripile de pui sa se prajeasca la foc mediu pana cand ambele fete capata o tenta aurie. 3. taiem prazul bucati, ghimbirul felii si le punem in tigaie. Imediat turnam sucul si putin vin de masa. 4. Adaugam sos de soia. 5. Fierbem aripile de pui in aceasta compozitie, la foc mediu. Intre timp intoarcem o data aripile de pui pentru a fi patrunse bine. Cand sosul devine consistent, adaugam sare si in final scoatem mancarea gata preparata, pe o farfurie. Sfaturi: 1. Acest fel poate fi servit atat cald cat si rece. 2. Aripile de pui preparate conform retetei au un gust putin mai dulce. Daca nu va place gustul dulce, puteti inlocui o anumita cantitate de coca-cola cu apa si adaugati mai mult sos de soia si sare. 3. Puteti sa prajiti aripile de pui fara sa le fierbeti in prealabil, insa prin prefierbere si spalare, gustul strain al carnii de pui va fi eliminat eficient. 4. La prajire exista pericolul lipirii pielii de pe aripile de pui de tigaie asa ca e de preferat sa folositi una anti-aderenta. 5. Daca doriti ca gustul compozitiei sa patrunda mai bine in carnea de pui, faceti cateva crestaturi pe aripi. 6. Ultima faza a prepararii necesita mai multa atentie, focul nu trebuie sa fie iute pentru a se evita arderea aripilor ca urmare a cresterii consistentei sosului.1. Spalam bine aripile de pui. Turnam intr-o oala o cantitate potrivita de apa rece in care introducem aripile si le punem la fiert. Cand apa da in clocot, le mai tinem la fiert inca cateva minute. Le scoatem din apa fiarta si le spalam cu apa calda de cateva ori pentru a elimina cheagurile de sange. 2. Incingem o tigaie si turnam putin ulei. Punem aripile de pui sa se prajeasca la foc mediu pana cand ambele fete capata o tenta aurie. 3. taiem prazul bucati, ghimbirul felii si le punem in tigaie. Imediat turnam sucul si putin vin de masa. 4. Adaugam sos de soia. 5. Fierbem aripile de pui in aceasta compozitie, la foc mediu. Intre timp intoarcem o data aripile de pui pentru a fi patrunse bine. Cand sosul devine consistent, adaugam sare si in final scoatem mancarea gata preparata, pe o farfurie. Sfaturi: 1. Acest fel poate fi servit atat cald cat si rece. 2. Aripile de pui preparate conform retetei au un gust putin mai dulce. Daca nu va place gustul dulce, puteti inlocui o anumita cantitate de coca-cola cu apa si adaugati mai mult sos de soia si sare. 3. Puteti sa prajiti aripile de pui fara sa le fierbeti in prealabil, insa prin prefierbere si spalare, gustul strain al carnii de pui va fi eliminat eficient. 4. La prajire exista pericolul lipirii pielii de pe aripile de pui de tigaie asa ca e de preferat sa folositi una anti-aderenta. 5. Daca doriti ca gustul compozitiei sa patrunda mai bine in carnea de pui, faceti cateva crestaturi pe aripi. 6. Ultima faza a prepararii necesita mai multa atentie, focul nu trebuie sa fie iute pentru a se evita arderea aripilor ca urmare a cresterii consistentei sosului.