Pentru ca maine e Sfantu Andrei,nu putea lipsi si un mic tortulet,doar avem un Andrei in familie,adica Dragos pe care il cheama si Andrei,La multi ani,tuturor celor ce poarta acest nume Sfant Andrei si AndreaSe separa albusurile de galbenus si se bat bine,dupa care se pune zaharul si se mai bate putin.

Se adauga apa,galbenusurile si uleiul si se amesteca usor cu o paleta,se pune faina si praful de copt.

Se imparte compozitia in 2 iar intr-una se pune cacao si in cealalata 1 lingura de amidon.

Se pregatesc 2 tavi mici si se coc la 160 grade aproximativ 25 minute,in tava de cozonc e foarte binecrema:se bate bine frisca cu cu zaharul si intaritorulmascarponele se mixeaza bine dupa care se amesteca cu frisca batuta.

Se pregateste un siropul:se caramelizeaza 3 linguri de zahar apoi se stinge cu un pahar de apa,se lasa la racit dupa care se pune esenta de rom si se insiropeaza baturile taiate fasii late de 1,5-2 cm.

Asamblare:Se aseaza pe o tava o fasie galbena,una maro si iar una galbena si una maro sau numai 3 bucati,depinde cat de lata va este tava in care ati copt blaturileSe insiropeaza bine blaturile se pune crema si din nou se pun fasii din blat dar in sens contrar de cele `puse pe primul rand.

Adica daca s-a inceput cu maro pe primul rand acuma se va incepe cu galben,astfel ca la final va rezulta ceva gen sah.

Se imbraca cu crema si se decoreaza dupa bunul placPS:piticii au zis sa le scriu numele (cu toate ca am zis ca scriem Andrei,dar in final au convenit ei sa scriem si Dragos si Rares si am impacat si capra si varza)asa ca comanda s-a executat rapid,dupa care au urmat jucariile,o multime in final