Sincer,chiar nu puteam sa nu va impartasesc si voua aceata minunatie de ciorba. Cine papa o farfurie, cu siguranta mai cere si suplimentSe taie carnea cubulete mici, se pune la fiert in apa cu sare si cuburile de vegeta naturala (vezi reteta sylvia).

Morcovul se taie marunt se caleste in putin ulei, se pune ceapa tocata, ardeiul, patrunjelul, telina si zarzavaturile pt ciorba se calesc 3-4 minute dupa care se pun in ciorba. Se pun si frunzele de patrunjel si telina, se lasa sa fiarba 30 minute (la final eu scot frunzele de patrunjel si telina afara, pitici nu papa daca vad in ciorba,sant tare mofturosi)Cand carnea e fiarta se pune fideaua (taitei de casa cum mai zicem noi ardelenii)se lasa sa mai dea 2-3 clocote dupa care se pune moarea (zeama de varza),eu am pus 2 cani mari,se mai da un clocot si ciorbica e gata.

La final se pun frunze patrunjel si telina tocatePs:la fel de bine se poate pregati si in varianta de post, fara carne si se inlocuieste fideaua cu orez, e minunata.concluzia:O ciorba rapida,si ieftina(cat de cat) si buna