este de fapt reteta unei prajituri caramel postata de atia pe retete dar eu am transformat-o in catelintr-un vas am pus cele 2 oua cu zaharul si le-am amestecat binedupa ce am amestecat bine ouale cu zaharul am adaugat cele 9 lg de lapte....am adaugat apoi cate o lingura de ulei, amestecand bine dupa fiecare....am adaugat praful de copt si bicarbonatul stinse cu otet, apoi am inceput sa adaug faina, mai intai am continuat sa amestec cu telul, apoi am inceput sa framant pana ce aluatul nu s-a mai prins de maini...am decupat un corton in forma dorita (pt a face labele), am intins foile si am decupat dupa forma+ cateva cercuri pt a face capul, am copt pe dosul taviile-am lasat deoparte si am trecut la facut creama....cremaam pus pe foc intr-o tigaie zaharul cu 4 lg de apa si am asteptat sa se devina caramel.....intr-un vas am pus cele 3 oua si cele 4 lg de faina si le-am amestecat fara sa faca gogoloate....am adaugat apoi laptele......si am turnat peste caramelul care inca era pe foc, la foc mic....am lasat pe foc pana ce s-a topit caramelul si crema a devenit ca o budinca groasa. apoi am lasat sa se raceasca dar nu de tot, apoi am adaugat 200 gr margarina cubulete, putin cate putin....am lasat crema sa se raceasca de tot, apoi intr-un platou am inceput sa pun foi,crema, foi, incercand sa-i dau cat de cat forma dorita (nu prea a iesit ce am vrut dar cat de cat .......)am batut frisca si am amestecat-o cu ciocolata topita si cu acest ganache am imbracat tortul folosind duiul de iarbapt ochi nas si limba am folosit pasta de zahar