by bitzaPtr.blat: Mixam ouale pana isi dubleaza volumul apoi adaugam zaharul, uleiul, faina amestecata cu praful de copt si cacao; din aceasta compoztie coacem 3 foi .

Ptr. crema ganache: Pe aburi punem 200 ml frisca cu ciocolata rupta bucati si amestecam pana se topeste ciocolata,apoi lasam sa se raceasca si o dam la frigider pentru 3 ore.

Dupa ce o scoatem o mixam pana devine tare;mixam cele 50 ml frisca lichida ramasa si apoi o incorporam in compozitia ce a stat la frigider.

Ptr. crema cu mars: gelatina se amesteca cu 3 lg de apa si se lasa la hidratat cca 10 min, apoi o punem aburi pana se dizolva,dar sa nu atinga punctul de fierbere.

Frisca se bate spuma tare,apoi peste ea punem gelatina,batoanele mars taiate cubulete mici si ciocolata rasa.

Ptr.glazura: Pe aburi topim punem toate ingredientele si amestecam pana devin omogene, apoi lasam sa se raceasca.

Ptr.sirop: Amestecam intr-o cana cele 3 ingrediente pana se topeste zaharul.

Asamblare: Foaie insiropata-crema ganache-foaie insiropata-crema cu mars-foaie insiropata-glazura-ornamente de ciocolata