Cui nu-i place fasolea cu carnati? Eu recunosc, imi place la nebunie ... si as manca ori de cate ori am ocazia.

Fasolea am trecut-o prin acelasi proces prin care o trec mereu inainte de preparare, am lasat-o cu o seara inainte la inmuiat, am pus-o a doua zi la fiert, am scurs si schimbat apa de cateva ori.

Cand a fiert bine, am scurs apa, am amestecat-o cu putina boia, 2 linguri de ulei si sare si am pasat-o cu blenderul.

Separat, m-am ocupat de sos si de carnati.

Carnatii se prajesc in ulei sau untura pana se rumenesc, apoi se scot pe un servet sa se absoarba surplusul de grasime.

Sosul se pregateste din ceapa taiata marunt, calita bine si amestecata apoi cu rosii in bulion, usturoi si sare.

Am servit fasolea cu sos si carnati.

O bunatate!!!Optional se adauga in sos si verdeata.