Initial as fi vrut sa fac piept de pui la gratar cu salata asortata dar mi-am zis ca ar fi bine sa fac ceva mai altfel:)).

Sursa de inspiratie a fost miha, ca de multe alte ori. Pentru ca mi-a placut Cordon Bleu-ul ei dar si pentru ca nu mai aveam cascaval(l-am folosit ieri la pizza:)) ) si sunca la fel,am facut ceva cu ce aveam in frigider :)).

Am dezosat cei doi piepti de pui si fiecare piept de pui l-am impartit in doua, astfel au rezultat patru bucati piept pui pe care le-am feliat frumos, am pus pe un tocator cate un piept de pui pe care l-am acoperit cu o bucata de folie alimentara si l-am batut usor cu ciocanul de snitel. Am condimentat cu sare si piper fiecare felie de piept pui iar deasupre fiecarei felii am asezat frumos 4 felii muschiulet de porc,apoi 2 felii salam din piept de curcan, 3 feliute carnati de casa si cate o felie de branza topita feliata. Am rulat pieptul de pui foarte strans si l-am prins cu tepuse din cele pe care le folosesc la frigarui. Am batut cele doua oua cu doua linguri de faina si un praf de sare.

Am luat fiecare rulou si l-am dat prin ou si mai apoi prin pesmet dupa care am prajit rulourile in ulei incins. Au iesit foarte delicioase si le-am servit cu salata asortata si cu un pahar de vin alb,productie proprie :)) .