Se curata toate legumele si zarzavaturile si se spala.

Morcovii se rad pe razatoarea cu gauri mari, ardeii si rosiile se taie felii subtiri.

Patrunjelul, gulia si 1/2 ceapa se taie marunt.

Carnea se toaca iar orezul se spala bine.

Morcovii se calesc in doua linguri de ulei pina acesta prinde culoarea portocalie. Adaugam apa necesara apoi celelalte legume si zarzavaturi mai putin 1/2 ceapa.

Punem la fier si frunzele de telina si leustean intregi.

Intre timp amestecam cu carnea tocata 1/2 ceapa razuita, orezul, albusul si citeva frunze de marar si patrunjel verde.

Punem sare si piper si o lingura cu faina daca este cazul. Cand perisoarele sunt gata si legumele fierb adaugam perisoarele si lasam sa fiarba pina cand se ridica la suprafata borsului, ceea ce inseamna ca sunt fierte.

Stingem focul sub bors.2 linguri de Bors Magic cu galbenusul si o lingura smantana se amesteca bine apoi adaugam un polonic bors fierbinte si desertam compozitia in oala. Presaram patrunjel verde deasupra . Borsul se poate servi cu ardei iute.