1/ Puneti folie de aluminiu pe o tava de copt Alegeti o tava de copt cu margini si imbracati-o, inclusiv marginile, cu folie de aluminiu. Asezati ardeii spalati si zvantati in tava, unii langa altii. 2/ Coaceti ardeii Puneti tava cu ardei in cuptorul preancalzit, cat mai aproape de sursa de caldura si coaceti la foc potrivit pana ce pielita de la ardei se arde usor si se desprinde din loc in loc. Intoarceti ardeii pe toate partile cu ajutorul unor clesti. In aproximativ 15 min ardeii ar trebui sa fie copti. 3/ Raciti ardeii intr-o punga de hartie sau de plastic ori intr-un vas cu capac Transferati ardeii copti intr-o punga de hartie sau de plastic si legati-o usor. Daca folositi un vas, puneti capacul pe el. Lasati asa pana se racesc. Puteti sa-i sarati pe fiecare, pe toate fetele, inainte de ai introduce in punga sau vas. In timp ce se racesc, ardeii se aburesc, ceea ce face decojirea mai usoara. 4/ Decojiti Dupa circa 10 min, ardeii sunt raciti. Scoateti-i pe rand din punga sau vas si decojiti-i cu degetele, indepartand toata pielita arsa. Folositi-i dupa cum cere reteta.1/ Puneti folie de aluminiu pe o tava de copt Alegeti o tava de copt cu margini si imbracati-o, inclusiv marginile, cu folie de aluminiu. Asezati ardeii spalati si zvantati in tava, unii langa altii. 2/ Coaceti ardeii Puneti tava cu ardei in cuptorul preancalzit, cat mai aproape de sursa de caldura si coaceti la foc potrivit pana ce pielita de la ardei se arde usor si se desprinde din loc in loc. Intoarceti ardeii pe toate partile cu ajutorul unor clesti. In aproximativ 15 min ardeii ar trebui sa fie copti. 3/ Raciti ardeii intr-o punga de hartie sau de plastic ori intr-un vas cu capac Transferati ardeii copti intr-o punga de hartie sau de plastic si legati-o usor. Daca folositi un vas, puneti capacul pe el. Lasati asa pana se racesc. Puteti sa-i sarati pe fiecare, pe toate fetele, inainte de ai introduce in punga sau vas. In timp ce se racesc, ardeii se aburesc, ceea ce face decojirea mai usoara. 4/ Decojiti Dupa circa 10 min, ardeii sunt raciti. Scoateti-i pe rand din punga sau vas si decojiti-i cu degetele, indepartand toata pielita arsa. Folositi-i dupa cum cere reteta.