Aceste placintele sunt binevenite oricand, se pot consuma si calde si reci.

Mai intai punem la fiert o oala cu apa si sare, cand a dat in clocot, adaugam buchetelele de broccoli si le lasam 5 minute sa fiarba, apoi le lasam la scurs. Ciupercile se taie feliute mai mari, ardeii in bucati mai maricele, zuchinni si morcovii in rondele. Incepem sa calim in cantitati mici de unt, dar pe rand, fara a uita sa punem sare si piper. Dupa ce termina de calit, punem toate legumele intr-un castron mai mare si le lasam sa se racoreasca.

Adaugam peste ele un ou si amestecam bine, iar peste ele am presaram cascavalul ras, Amestecam din nou bine pana se incorporeaza toate. In tava am intindem o foaie de aluat, peste foaie punem umplutura de legume, iar pe deasupra mai presaram un pic cascaval si le acoperimcu cea de-a doua foaie de aluat. Intr-un castronel batem celalalt ou impreuna cu 2 linguri de smantana, ungem foaia foaia cu acest ou, iar peste presaram susanul. Dam la cuptor 30 de minute. Taiem placinta in patratele potrivite si savuram. Se pot servi si calde si reciPlacintelele pot fi umplute cu diverse tipuri de legume sau chiar carne.