Asezati cartofii feliati, pe cat posibil intr-un singur strat, intr-un vas termorezistent / tava. Stropiti cu ulei de masline. Stropiti cu zeama de lamaie cara ii va face sa fie crocanti. Sarati, piperati, dupa gust si presarati cu patrunjel verde/oregano. Turnati apa, doar pana la jumatatea inaltimii stratului de cartofi. Dati la cuptorul preancalzit, pentru aproximativ 15- 20 min, la 180 grade sau pana cand cartofii sunt aproape facuti si apa evaporata. Scoateti tava, pensulati / stropiti cu ulei cartofii si dati din nou la cuptor pentru circa 10- 15 min, pana ce cartofii sunt rumeniti si prind deasupra o crusta aurita. Opriti focul si lasati vasul in cuptor inca 5 min. Serviti cat sunt calzi, simplu, alaturand o salata sau ca garnitura.

Asezati cartofii feliati, pe cat posibil intr-un singur strat, intr-un vas termorezistent / tava. Stropiti cu ulei de masline. Stropiti cu zeama de lamaie cara ii va face sa fie crocanti. Sarati, piperati, dupa gust si presarati cu patrunjel verde/oregano. Turnati apa, doar pana la jumatatea inaltimii stratului de cartofi. Dati la cuptorul preancalzit, pentru aproximativ 15- 20 min, la 180 grade sau pana cand cartofii sunt aproape facuti si apa evaporata. Scoateti tava, pensulati / stropiti cu ulei cartofii si dati din nou la cuptor pentru circa 10- 15 min, pana ce cartofii sunt rumeniti si prind deasupra o crusta aurita. Opriti focul si lasati vasul in cuptor inca 5 min. Serviti cat sunt calzi, simplu, alaturand o salata sau ca garnitura.