- am batut spuma albusurile la care am adaugat zaharul si am continuat cu mixerul pina s-a incorporat tot zaharul. - am adaugat faina amestecind cu o lingura / paleta de sus in jos pina se incorporeaza si faina - am varsat picaturile de ciocolata si am amestecat tot de sus in jos ca sa nu se lase prea mult spuma - am uns si tapetat o forma de chec si am varsat compozitia (era cam 3-4 din tava), am copt la 180 C minim 40-50 minute, dar depinde de la cuptor la cuptor, trebuie sa se aureasca pe deasupra si cind faceti proba cu scobitoarea sa iasa uscata.- am batut spuma albusurile la care am adaugat zaharul si am continuat cu mixerul pina s-a incorporat tot zaharul. - am adaugat faina amestecind cu o lingura / paleta de sus in jos pina se incorporeaza si faina - am varsat picaturile de ciocolata si am amestecat tot de sus in jos ca sa nu se lase prea mult spuma - am uns si tapetat o forma de chec si am varsat compozitia (era cam 3-4 din tava), am copt la 180 C minim 40-50 minute, dar depinde de la cuptor la cuptor, trebuie sa se aureasca pe deasupra si cind faceti proba cu scobitoarea sa iasa uscata. Taiati cind se raceste altfel ciocolata e moale si se intinde murdarind feliile de chec cum am patit eu. * in loc de ciocolata puteti sa umpleti paharul cu fructe zaharisite, rahat, nuci, alune sau ce va place voua. In reteta originala se pune nuca macinata si mai multe albusuri: Paine de albua din cartea Sandei Marin 12 albusuri, 1 pahar zahar pisat, 1 pahar faina, 1 pahar nuci amestecate cu stafide, unt pentru uns forma. Se bat albusurile spuma, adaugand incet zaharul pisat. Se adauga faina si un pahar de nuci amestecate custafide. Se toarna compozitia intr-o forma dreptunghiulara, unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace lafoc potrivit circa o ora. cand este gata se rastoarna, si dupa ce s-a racit, se taie felii subtiri. Este mai gustoasa a doua zi. are dreptate e mai bun a doua zi. Nota cine vrea poate sa adauge zeama de lamiie sau portocala, coaja rasa de lamiie sau portocala sau alte arome