Ei bine astazi va prezint un sos delicios.

M-am indragostit pe deplin de gustul lui acrisor in combinatie cu rosiile dulci si aromate si ciupercile carnoase.

L-am alaturat unui cocos de curte bine fiert si apoi rumenit in putin ulei,dar savoarea acestui sos il face perfect compatibil cu o carne mai grasa,de exemplu cea de porc sau oaie.

Daca ai gaina de casa,te rog fierbe-o bine,apoi presara pestea ea putina sare si piper.

Daca folosesti altceva,portioneaza carnea si asezoneaz-o dupa preferinte.

Prajeste carnea in putin ulei pana se rumeneste.

Stoarce lamaia,toarna sucul peste pui si mai adauga apa cat sa acopere carnea.

Se lasa la fiert 3 min si se adauga rosiile din conserva,se mai fierbe inca 3 min.

Se adauga la sos ciupercile sotate.

Sareaza sosul si stinge focul.

Serveste totul garnisit cu patrunjel proaspat sau magiran,alaturi de un piure delicios.