Dovleacul se curata si se taie cuburi. Cuburile se pun la fiert, in putina apa cu sare. Cand sunt fierte, se scurg de apa si se piseaza cu furculita. Separat, se pun 400ml de lapte la foc. Cand laptele incepe sa clocoteasca, se pune dovleacul si se lasa 5 minute la fiert. Apoi, se pun pastele scurte la fiert in lapte. Cand pastele scurte, sunt moi, se opreste focul si se pune o bucata de unt. La sfarsit, se pune parmezanul si se amesteca. Crema de dovleac, se serveste calduta. Pofta buna!Dovleacul se curata si se taie cuburi. Cuburile se pun la fiert, in putina apa cu sare. Cand sunt fierte, se scurg de apa si se piseaza cu furculita. Separat, se pun 400ml de lapte la foc. Cand laptele incepe sa clocoteasca, se pune dovleacul si se lasa 5 minute la fiert. Apoi, se pun pastele scurte la fiert in lapte. Cand pastele scurte, sunt moi, se opreste focul si se pune o bucata de unt. La sfarsit, se pune parmezanul si se amesteca. Crema de dovleac, se serveste calduta. Pofta buna!