Dovleacul se taie cuburi, apoi se spala si se pune intr-o oala. Peste dovleac se pun: apa, cat sa-l acopere, 100ml vin alb, sare, crengutele de rozmarin si crenguta de cimbru. Se lasa la foc, pana scade apa total. Apoi, se scot crengutele de rozmarin si cimbru, iar dovleacul se pune in paharul de la blender si se mixeaza bine. Piureul rezultat se pune intr-un bol si se lasa deoparte. Separat se pregateste sosul. Asadar, intr-o craticioara se pune unt, iar cand acesta e topit se pun lingurile de faina. Se lasa o idee faina sa se prajeasca, apoi se stinge cu lapte. Se lasa pe foc cca 5 minute, pana fierbe faina. Apoi se ia craticioara de pe foc, iar gorgonzola se pune peste sos. Se amesteca bine sosul, asa incat sa se topeasca si sa se incorporeze gorgonzola. Apoi, se iau din foile de lasagna si se aranjeaza cate sunt necesare, intr-o tava. Se pun 3 linguri din piureul de dovleac. Dupa se pun 3 linguri de sos cu gorgonzola. Apoi iarasi foi de lasagna. Se continua pana se termina atat sosul de gorgonzola cat si piureul de dovleac. Ultimul rand trebuie sa fie compus din sos de gorgonzola si parmezan. La sfarsit se pune putin unt peste stratul de parmezan. Apoi, tava se da la cuptor. Lasagna se lasa in cuptor pana prinde o culoarea frumos, aurie. Coapta se lasa la racit. Pofta buna!!! : flower: : flower: : flower: : flower:Dovleacul se taie cuburi, apoi se spala si se pune intr-o oala. Peste dovleac se pun: apa, cat sa-l acopere, 100ml vin alb, sare, crengutele de rozmarin si crenguta de cimbru. Se lasa la foc, pana scade apa total. Apoi, se scot crengutele de rozmarin si cimbru, iar dovleacul se pune in paharul de la blender si se mixeaza bine. Piureul rezultat se pune intr-un bol si se lasa deoparte. Separat se pregateste sosul. Asadar, intr-o craticioara se pune unt, iar cand acesta e topit se pun lingurile de faina. Se lasa o idee faina sa se prajeasca, apoi se stinge cu lapte. Se lasa pe foc cca 5 minute, pana fierbe faina. Apoi se ia craticioara de pe foc, iar gorgonzola se pune peste sos. Se amesteca bine sosul, asa incat sa se topeasca si sa se incorporeze gorgonzola. Apoi, se iau din foile de lasagna si se aranjeaza cate sunt necesare, intr-o tava. Se pun 3 linguri din piureul de dovleac. Dupa se pun 3 linguri de sos cu gorgonzola. Apoi iarasi foi de lasagna. Se continua pana se termina atat sosul de gorgonzola cat si piureul de dovleac. Ultimul rand trebuie sa fie compus din sos de gorgonzola si parmezan. La sfarsit se pune putin unt peste stratul de parmezan. Apoi, tava se da la cuptor. Lasagna se lasa in cuptor pana prinde o culoarea frumos, aurie. Coapta se lasa la racit. Pofta buna!!! : flower: : flower: : flower: : flower: