-calim prazul taiat rondele cu ceapa -separat calim putin gogosarii si ardeii -punem ardeii cu gogosaqrii peste ceapa si praz, punem putina sar, apoi 1 cana de apa -punem morcovii si patrunjelul taiati rondele -urmeaza cartofii taiati rondele, sare,piper -adaugam vanata si peste punem patrunjelul tocat si sare -la sfarsit punme rosiile rondele, orezul si cabanosul(asta mai mult pentru gust) -mai completam cu apa cat e necesar...ea va scadea treptat. Va trebuie mai pe la sfarsit sa amestecam des sa nu se prinda orezul si legumele de oala(depinde de oala) -se lasa pe foc cam 40 minute-calim prazul taiat rondele cu ceapa -separat calim putin gogosarii si ardeii -punem ardeii cu gogosaqrii peste ceapa si praz, punem putina sar, apoi 1 cana de apa -punem morcovii si patrunjelul taiati rondele -urmeaza cartofii taiati rondele, sare,piper -adaugam vanata si peste punem patrunjelul tocat si sare -la sfarsit punme rosiile rondele, orezul si cabanosul(asta mai mult pentru gust) -mai completam cu apa cat e necesar...ea va scadea treptat. Va trebuie mai pe la sfarsit sa amestecam des sa nu se prinda orezul si legumele de oala(depinde de oala) -se lasa pe foc cam 40 minute