1. Intr-un lighenas se pune faina amestecata cu amidonul alimentar, iar in mijlocul ei se face o adancitura in care punem untul topit si racit, galbenusurile, zaharul pudra si praful de anason, apoi framantam un aluat pe care il dam la frigider cca 30 min. Se scoate si se intinde o foaie de cca. 0,5 cm grosime din care decupam cu forma sau cu gura unui pahar, discuri sau diferite forme care se aseaza una langa alta in tava tapetata cu hartie pentru copt. 2. Pentru bezea se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu zaharuil pana se intareste si la urma incorporam si sucul de lamaie. Se pune pe fiecare biscuit un strat subtire de bezea, apoi se da la copt cca, 20 minute, in cuptorul incins, la foc potrivit pana se rumenesc usor biscuitii si bezeaua. Se mai lasa cca 5 minute dupa cele 20, cu usa cuptorului intredeschisa, apoi se scot si se lasa sa se raceasca. Pofta buna!1. Intr-un lighenas se pune faina amestecata cu amidonul alimentar, iar in mijlocul ei se face o adancitura in care punem untul topit si racit, galbenusurile, zaharul pudra si praful de anason, apoi framantam un aluat pe care il dam la frigider cca 30 min. Se scoate si se intinde o foaie de cca. 0,5 cm grosime din care decupam cu forma sau cu gura unui pahar, discuri sau diferite forme care se aseaza una langa alta in tava tapetata cu hartie pentru copt. 2. Pentru bezea se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu zaharuil pana se intareste si la urma incorporam si sucul de lamaie. Se pune pe fiecare biscuit un strat subtire de bezea, apoi se da la copt cca, 20 minute, in cuptorul incins, la foc potrivit pana se rumenesc usor biscuitii si bezeaua. Se mai lasa cca 5 minute dupa cele 20, cu usa cuptorului intredeschisa, apoi se scot si se lasa sa se raceasca. Pofta buna!