Untul, zaharul, coaja de lamaie si ouale se amesteca impreuna cu ajutorul mixerului. Se mentine viteza maxima pana obtinem o crema spumoasa si zaharul e complet topit. Separat, faina, sarea, praful de copt si nuca de cocos se amesteca intre ele dupa care se adauga peste crema spumoasa. Se omogenizeaza, se adauga zeama de lamaie, se amesteca din nou. Vasul cu aluatul obtinut se acopera cu folie alimentara si se pune la congelator pentru 20-30 de minute sau o ora la frigider. Intre timp pregatim o farfurie cu zahar praf in care vom tavali bilele de aluat pe care le vom forma. Scoatem aluatul din congelator/frigider si cu o lingurita luam din aluat si formam bilute de marimea unor nuci cu coaja, din cele mai mici. Tavalim prin zahar praf si asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Coacem la foc moale, 300 F (150C) pana devin usor aurii pe margine. Din cantitatea de mai sus mie mi-au iesit 35 de biscuiti, dar numarul variaza in functie de marimea bilutelor pe care le faceti.

Untul, zaharul, coaja de lamaie si ouale se amesteca impreuna cu ajutorul mixerului. Se mentine viteza maxima pana obtinem o crema spumoasa si zaharul e complet topit. Separat, faina, sarea, praful de copt si nuca de cocos se amesteca intre ele dupa care se adauga peste crema spumoasa. Se omogenizeaza, se adauga zeama de lamaie, se amesteca din nou. Vasul cu aluatul obtinut se acopera cu folie alimentara si se pune la congelator pentru 20-30 de minute sau o ora la frigider. Intre timp pregatim o farfurie cu zahar praf in care vom tavali bilele de aluat pe care le vom forma. Scoatem aluatul din congelator/frigider si cu o lingurita luam din aluat si formam bilute de marimea unor nuci cu coaja, din cele mai mici. Tavalim prin zahar praf si asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Coacem la foc moale, 300 F (150C) pana devin usor aurii pe margine. Din cantitatea de mai sus mie mi-au iesit 35 de biscuiti, dar numarul variaza in functie de marimea bilutelor pe care le faceti.