Se toaca carnea si se caleste impreuna cu ceapa si uleiul pana se albeste si nu mai lasa lichid, amestecandu-se continuu cu o furculita.

Cand s-a racit se adauga 5 oua intregi si se amesteca bine, se condimenteaza dupa gust cu sare piper si vegetaSe desfac foile si se asaja pe rand in tava tapetata cu hartie.

Untul se topeste usor si se intinde pe fiecare foaie.

Amestecul de carne se imparte in 3.

Asezare in tava:- 3 foi prima parte de carne- 3 foi, iar carne- si iar 3 foi si carne.

Se acopera cu foile ce au mai ramas si se taie in patrate mari ca si cremesul. Dupa aceasta aranjare se pregateste partea de ornament: Se separa 7 oua si se pregateste albusul ca pt. tort dar fara zahar. Galbenusurile se freaca cu putina sare si cu smantanacare se adauga numai cand albusurile sunt bine batute.

Se amesteca cele doua parti si se adauga faina si amidonul. Se da la cuptor si se coace la foc potrivit.