Intr-un castron mai mare se pune faina, se face o adancitura in mijloc si se pune drojdia uscata, zahar si un praf de sare. Se adauga laptele caldut si se framanta. Se adauga 2 oua, coaja de portocala, unt topit si se framanta in continuare pana obtinem un aluat care se desprinde de pe maini. Se lasa la dospit aluatul circa 30 de minute. Dupa cele 30 de minute, se ia aluatul se pune pe planseta se rupe aluatul se fac bile care se intind. Se taie foaia intinsa in triunghiuri. La baza fiecarui triunghi se pune dulceata de gutui se ruleaza pana la varf si se pun in tava pe hartie de copt. Se ung cu galbenus de ou si se dau la cuptorul preincalzit la foc mediu circa 20-25 de minute. Cand sunt gata, se scot din cuptor si se lasa sa se racesca putin.

Intr-un castron mai mare se pune faina, se face o adancitura in mijloc si se pune drojdia uscata, zahar si un praf de sare. Se adauga laptele caldut si se framanta. Se adauga 2 oua, coaja de portocala, unt topit si se framanta in continuare pana obtinem un aluat care se desprinde de pe maini. Se lasa la dospit aluatul circa 30 de minute. Dupa cele 30 de minute, se ia aluatul se pune pe planseta se rupe aluatul se fac bile care se intind. Se taie foaia intinsa in triunghiuri. La baza fiecarui triunghi se pune dulceata de gutui se ruleaza pana la varf si se pun in tava pe hartie de copt. Se ung cu galbenus de ou si se dau la cuptorul preincalzit la foc mediu circa 20-25 de minute. Cand sunt gata, se scot din cuptor si se lasa sa se racesca putin.