Se coc vinetele, ardeiul si rosiile, ceapa se curata si se toaca marunt impreuna cu ciupercile, dupa ce sau copt legumele le c uratam si le tocam si pe ele marunt sau le dam prin masina de tocat. Se pune uleiul la incins si se adauga pe rand ceapa, dupa ce s-a rumenit putin de adauga ciupercile si se lasa la calit pana ce acestea se inmoaie bi ne apoi se pune rosiile, vinetele si la sfarsit ardeiul. Se da la foc mijlociu 1, 5 ore timp in care amestecam din cand in cand sa nu se lipeasca. Condimentam cu sare si piper si punem la borcane apoi le intoarcem cu susul in jos si le las am acoperite pana a doua zi cand acestea se ranesc! Se depoziteaza in camara rece pana ce vor fi servite ... pofta buna!Se coc vinetele, ardeiul si rosiile, ceapa se curata si se toaca marunt impreuna cu ciupercile, dupa ce sau copt legumele le c uratam si le tocam si pe ele marunt sau le dam prin masina de tocat. Se pune uleiul la incins si se adauga pe rand ceapa, dupa ce s-a rumenit putin de adauga ciupercile si se lasa la calit pana ce acestea se inmoaie bi ne apoi se pune rosiile, vinetele si la sfarsit ardeiul. Se da la foc mijlociu 1, 5 ore timp in care amestecam din cand in cand sa nu se lipeasca. Condimentam cu sare si piper si punem la borcane apoi le intoarcem cu susul in jos si le las am acoperite pana a doua zi cand acestea se ranesc! Se depoziteaza in camara rece pana ce vor fi servite ... pofta buna! Se serveste atunci cand ai pofta!