Ciupercile se spala bine, dupa care li se rup coditele. Palaria acestora se sareaza, se presara cu putin marar, dupa care se adauga o jumatate de lingurita de margarina (jumatate din cantitatea de margarina cuvenita fiecarei ciuperci). Coditele se taie bucatele micute si se pun peste margarina in palarioare. Peste acestease presara putina sare, restul de margarina si putin marar. Ciupercutele se pun pe gratar la foc potrivit, facandu-le ventilatie din cand in cand. Se lasa pe gratar pana ce margarina se topeste si palarioara pare destul de patrunsa.

Ciupercile se spala bine, dupa care li se rup coditele. Palaria acestora se sareaza, se presara cu putin marar, dupa care se adauga o jumatate de lingurita de margarina (jumatate din cantitatea de margarina cuvenita fiecarei ciuperci). Coditele se taie bucatele micute si se pun peste margarina in palarioare. Peste acestease presara putina sare, restul de margarina si putin marar. Ciupercutele se pun pe gratar la foc potrivit, facandu-le ventilatie din cand in cand. Se lasa pe gratar pana ce margarina se topeste si palarioara pare destul de patrunsa. Cand sunt gata se servesc ca si garnitura sau felul principal la o masa de post. Pofta buna!!!