Preparare peste: Se face un sos amestecand urmatoarele ingrediente: zeama de la o lamaie, o lingura pasta de soia, cateva fire de marar tocate marunt, sare, pasta de chilli. Cu acest sos vom marina pestele. Ungem bine pestele cu acest sos iar restul il turnam deasupra, acoperim cu folie alimentara vasul in care este pestele si apoi dam la frigider pret de o ora. Dupa ce a stat la marinat, luam pestele si-l dam prin urmatoarele ingrediente(exact in ordinea scrisa): faina, ou batut si apoi pesmet. Se pune o tigaie cu ulei la incins iar in uleiul foarte bine incins vom praji pestele marinat. Se scoate pe un servet la scurs. Pe o farfurie punem cartofii taiati cubulete, turnam putin ulei, sare, piper si presaram patrunjel. Langa cartofi vom aseza pestele pane. Pestele se serveste cu zeama de lamaie siun vin alb bun.

Pofta buna!cantitatile sunt in functie de ce peste cumparati si cat vreti sa mancati