- varsam nautul din conserva si il clatim foarte bine, apoi il punem la fiert impreuna cu prazul tocat (inclusiv frunzele verzi) in apa cu sare - fierbem nautul si prazul foarte bine pina cind prazul este foarte moale si nautul aproape se sfarima - separat fierbem pastele in apa cu sare, cit scrie pe pachet - scurgem nautul si prazul fiert si adaugam putina sare, mixam bine cu mixerul vertical pina obtinem o crema - adaugam in crema de naut uleiul, amestecam bine si daca este nevoie (nu este prea cremoasa mai adaugam cu lingura apa in care au fiert pastele) - scurgem pastele si le amestecam cu crema de naut si praz Servim cu putin piper macinat proaspat si cu sau fara brinza pecorino rasa, dupa gust.- varsam nautul din conserva si il clatim foarte bine, apoi il punem la fiert impreuna cu prazul tocat (inclusiv frunzele verzi) in apa cu sare - fierbem nautul si prazul foarte bine pina cind prazul este foarte moale si nautul aproape se sfarima - separat fierbem pastele in apa cu sare, cit scrie pe pachet - scurgem nautul si prazul fiert si adaugam putina sare, mixam bine cu mixerul vertical pina obtinem o crema - adaugam in crema de naut uleiul, amestecam bine si daca este nevoie (nu este prea cremoasa mai adaugam cu lingura apa in care au fiert pastele) - scurgem pastele si le amestecam cu crema de naut si praz Servim cu putin piper macinat proaspat si cu sau fara brinza pecorino rasa, dupa gust.