Midiile se spala si se curata foarte bine cu ajutorul unui burete de sarma sub jet de apa rece. Se rupe barba midiilor cu grija. Intr-o tigaie punem un pahar cu apa si midiile. Cand acestea s-au deschis, se scot din tigaie. Apa se arunca. Midiile care nu s-au deschis se arunca deoarece nu sunt bune. Punem in tigaie la foc potrivit ulei de masline, putina apa si midiile. Dupa cateva minute adaugam patrunjelul tocat marunt si zeama de lamaie. Se servesc calde.

Midiile se spala si se curata foarte bine cu ajutorul unui burete de sarma sub jet de apa rece. Se rupe barba midiilor cu grija. Intr-o tigaie punem un pahar cu apa si midiile. Cand acestea s-au deschis, se scot din tigaie. Apa se arunca. Midiile care nu s-au deschis se arunca deoarece nu sunt bune. Punem in tigaie la foc potrivit ulei de masline, putina apa si midiile. Dupa cateva minute adaugam patrunjelul tocat marunt si zeama de lamaie. Se servesc calde.