Indepartati pielea de pe pieptul de pui, apoi spalati si stergeti cu servetele absorbante. Taiati-l in asa fel incat sa obtineti 4- 5 felii de grosime potrivita si aproximativ egale. Sarati dupa gust si dati deoparte pentru 10 min. Intre timp, amestecati intr-un bol smantana, ketchup-ul, usturoiul pisat, frunzele de patrunjel, tocate marunt, nuca macinata, zaharul si sare, piper, dupa gust. Treceti feliile de piept de pui prin compozitia cu smantana, astfel incat aceasta sa cuprinda de jur- imprejur carnea, intr-un strat gros. Transferati-le direct intr-un vas termorezistent uns cu unt sau ulei si aranjati-le una langa alta. Turnati deasupra restul de amestec si acoperiti vasul cu un capac sau cu folie de aluminiu. Dati la cuptorul preancalzit, pentru cca 30 min, la 180 grade. Scoateti din cuptor vasul, folia si presarati uniform cascavalul ras. Dati din nou vasul termorezistent acoperit la cuptor, pentru inca 15 min. Serviti cat este cald, portionand in farfurie felii de piept de pui stropit cu sos, simplu sau langa garnitura preferata.

Indepartati pielea de pe pieptul de pui, apoi spalati si stergeti cu servetele absorbante. Taiati-l in asa fel incat sa obtineti 4- 5 felii de grosime potrivita si aproximativ egale. Sarati dupa gust si dati deoparte pentru 10 min. Intre timp, amestecati intr-un bol smantana, ketchup-ul, usturoiul pisat, frunzele de patrunjel, tocate marunt, nuca macinata, zaharul si sare, piper, dupa gust. Treceti feliile de piept de pui prin compozitia cu smantana, astfel incat aceasta sa cuprinda de jur- imprejur carnea, intr-un strat gros. Transferati-le direct intr-un vas termorezistent uns cu unt sau ulei si aranjati-le una langa alta. Turnati deasupra restul de amestec si acoperiti vasul cu un capac sau cu folie de aluminiu. Dati la cuptorul preancalzit, pentru cca 30 min, la 180 grade. Scoateti din cuptor vasul, folia si presarati uniform cascavalul ras. Dati din nou vasul termorezistent acoperit la cuptor, pentru inca 15 min. Serviti cat este cald, portionand in farfurie felii de piept de pui stropit cu sos, simplu sau langa garnitura preferata.